Southern Commercial Bank

We. Think. Ahead.

Je bedrijf is aan het groeien, de ruimte waarin jullie zitten wordt te klein. Het is tijd voor een nieuw bedrijfspand. Of misschien is je gebouw echt aan vernieuwing toe na al die jaren? Of je moet bedrijfsauto’s aanschaffen voor je werknemers? Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven investeren. Bij de Southern Commercial Bank denken we met je mee en stellen we het op-maat-gemaakte product voor je samen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Lenen

Je hebt bijvoorbeeld een bedrijfspand nodig voor je onderneming.

Sparen

Bouw een goede grondlegging
voor de toekomst van je bedrijf.

Betalen

UnionPay
Uni5Pay+

Verzekeren

Bescherm je bedrijf en je werknemers tegen ongevallen.

Uni5Pay+ Merchant App

Een digitale betaaloplossing voor je klanten

Voor winkeliers en ondernemers (merchants) bieden we slimme betaaloplossingen. Van supermarkten tot restaurants, voor elke soort merchant hebben wij een geschikt betaalsysteem. Ontvang nu betalingen via de app en voorkom onder anderen het kleingeld-probleem bij niet gepaste betalingen. Kortom, het is sneller, veiliger en hygiënischer.

Heb jij je investeringspartner al?

Je onderneming is aan het groeien. Je krijgt steeds meer werknemers erbij of je hebt ineens een grotere opslagplek nodig. Je hebt misschien nieuwe apparatuur of nieuwe bedrijfsauto’s nodig? Investeren in je bedrijf is dan een goed idee. Bij de Southern Commercial Bank kun je binnen drie dagen een zakelijke lening sluiten.

In meer dan 180 landen onze UnionPay prepaid kaarten gebruiken

Wegens succes hebben wij op dit moment helaas geen UnionPay kaarten op voorraad. Om die reden kan je de kaart ook niet aanvragen via onze website. We streven ernaar om je zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn. Houd onze Facebook pagina en website in de gaten voor meer informatie en om op de hoogte te blijven.

 

Onze missie

Al een decennium lang bedienen wij het Surinaamse volk met financiële diensten en producten. We zijn daar trots op. Stap voor stap zijn we aan het groeien en worden we steeds beter voor onze klanten.

We streven ernaar om de ideale bank te worden van iedereen en elke type onderneming die opzoek is naar op-maat-gesneden oplossingen om de financiële positie van de klant te verbeteren. Voor ons zit het in het meedenken over de toekomst van jou of je bedrijf, we helpen je daarbij graag met het realiseren van je doelstellingen.

Of je nou een lening nodig hebt, een spaarrekening wilt openen, wilt investeren in je bedrijf, je huis wilt verzekeren, opzoek bent naar een digitale betaaloplossing, online bestellingen wilt doen? Wij hebben een scala aan producten.

Op onze website  nemen we je graag daarin mee en hopen we je een beeld te geven van wat wij te bieden hebben. We hopen je dan ook gauw te mogen verwelkomen of te mogen helpen.