Hypotheken bij de Southern Commercial Bank

Je werkt nu al een tijdje, je hebt een partner of je denkt aan het stichten van een gezin. Je wilt nu de volgende stap zetten, bijvoorbeeld een huis kopen. Een huis of een perceel kopen, doe je niet elke dag. Om een huis of perceel te kunnen kopen, kun je een hypotheek afsluiten. Een hypotheek is dus simpel gezegd een lening speciaal voor het kopen, bouwen of verbouwen van een huis of wellicht een perceel.

Bel ons op (+597) 474533 en maak een afspraak voor meer informatie over hoe hypotheken werken of kom langs op ons kantoor aan de Tourtonnelaan 33.

Je hypotheek in goede handen

Bij een lening voor je huis of een terrein zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Er komt bijvoorbeeld een verzekering bij kijken want mocht er iets gebeuren met onder anderen de woning of met jou dan is de schade gedekt.

Southern Commercial Bank: jouw partner voor je hypotheek

Je hebt dus een goede partner nodig voor je hypotheek. De Southern Commercial Bank zorgt ervoor dat jij de hypotheek afsluit die bij jou past. We denken met je mee, bekijken uitgebreid je situatie en zorgen voor een op maat-gesneden oplossing voor jou.

Voordelen van een hypotheek bij de Southern Commercial Bank
Rente percentages

De rentepercentages kunnen wijzigen en verschillen per valutasoort. Neem contact op met ons op (+597) 474533 voor de actuele percentages.

 

Wat heb je nodig?

  Kopie van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs)  

  Uittreksel uit het bevolkingsregister en nationaliteitsverklaring CBB 

  Werkgeversverklaring 

  Recente loonslip 

  Polis overlijdensrisicoverzekering

  Bankafschriften van de afgelopen 3 maanden 

  WA/Casco verzekering (bij aanschaf auto)

  Offerte 

Hoe het werkt

Je wilt een hypotheek aanvragen. Maar hoe vraag je je hypotheek precies aan en hoe wordt je aanvraag
verwerkt? We proberen je hieronder een beeld te geven van de procedure.