Mastercard Prepaid Cards​

Welkom bij de Corporate Mastercard-experience van de Southern Commercial Bank!

Maak kennis met de Corporate Prepaid Mastercards van de Southern Commercial Bank – een slimme en efficiënte oplossing die is ontworpen om de financiële activiteiten van je bedrijf te stroomlijnen. De Mastercard corporate prepaidkaarten zijn automatisch gekoppeld aan het Mastercard Easy Savings programma die vele voordelen bieden zoals korting op hotel boekingen, auto huren, tanken en uiteten.  

Waarom kies jij voor een Mastercard van de Southern Commercial Bank?

De Southern Commercial Bank introduceert als enige in Suriname de prepaid Mastercard. De prepaid Mastercard is een betaalkaart die tal van voordelen heeft, zoals wereldwijd betaalgemak, de dubbele valutaoptie (USD/SRD) en het koppelen aan de Uni5Pay+ app, waardoor het een praktisch en flexibel financieel hulpmiddel is voor verschillende behoeftes. Deze kaart is niet gekoppeld aan een bankrekening.

Ontdek een reeks Mastercard-producten die door ons zijn ontwikkeld om je financiële ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met het oog op innovatie presenteren wij prepaidkaarten met een verticaal design. Verticale kaarten zijn makkelijker te gebruiken bij contactloze betalingen en bij het insteken in een POS terminal. De verticale oriëntatie maakt het makkelijk om een “tap” beweging te maken voor contactloze betalingen.

Of je nu een frequente reiziger bent die op zoek is naar wereldwijde acceptatie, een slimme shopper die geniet van online aankopen, of een startende/ grote onderneming hebt, wij hebben de perfecte Mastercard-oplossing die speciaal voor jou op maat is gemaakt.

Onze corporate kaarten​

Purchase Card

De Purchase kaart is perfect voor bedrijven die voornamelijk inventaris inkopen doen. Denk vooral aan kleine supermarkten, freight forwarders,  wederverkopers, inkoopafdelingen etc. Het is ook geschikt voor jou als bedrijfseigenaar. Deze kaart is gepersonaliseerd met de naam van het bedrijf en de kaarthouder.

T&E Company Owned

De Company Owned kaart wordt aangevraagd door het bedrijf voor executives en employees die vaak op zakenreis gaan. Met deze kaart kan je met gemak hotels boeken, auto’s huren, tickets kopen en uitgeven op zakenreis. Deze kaart is gepersonaliseerd met de naam van het bedrijf en de kaarthouder.

T&E Employee Owned

Ben je in vaste dienst? Vraag als werknemer dan de T&E Employee Owned kaart aan. 
Deze kaart is gepersonaliseerd met de naam van de kaarthouder. Behalve bedrijfsuitgaven, kan je de kaart ook gebruiken voor je privé uitgaven.

Hoe vraag je een kaart aan? ​

1. Klik op de button hieronder en dien de bedrijfsdocumenten en kaarthouders documenten in.

2. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen door onze Corporate Sales afdeling.

3. Het contract voor de Mastercard prepaidkaarten dient ondertekend te worden bij levering of ophaal.

4. De kaarten worden geleverd of mogen opgehaald worden bij de bank.

Hoe werkt het?​

Is dit de eerste keer dat je een prepaid kaart tegen komt? En wil je weten hoe het allemaal in elkaar zit? 

Klik op de button hieronder en kom meer te weten over onze prepaidkaarten.