Persoonlijke lening

Soms kan je een steuntje in de rug gebruiken. Een persoonlijke lening bij de Southern Commercial Bank kan zo een steuntje zijn.

Bel ons op (+597) 474533 en maak een afspraak voor meer informatie over persoonlijke leningen of kom langs op ons kantoor aan de Tourtonnelaan 33.

Een steuntje in de rug

Het kan voorkomen dat jouw wasmachine ineens stuk gaat of je ineens onverwacht een grote uitgave moet doen. Soms heb je niet meteen dat grote geldbedrag beschikbaar. Een persoonlijke lening bij de Southern Commercial Bank kan je daarbij helpen. 

Voordelen van lenen bij de Southern Commercial Bank
*Er worden servicekosten in rekening gebracht voor bankafschriften.

Rentepercentages

De rentepercentages zijn flexibel en afhankelijk van de aard van de lening. Breng een bezoek aan onze specialisten, natuurlijk met je relevante documenten en ontdek onze redelijke rente percentages.

Wat je nodig hebt om een lening te sluiten

Voor ingezetenen:

Kopie van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs)
Uittreksel uit het bevolkingsregister en nationaliteitsverklaring CBB
Werkgeversverklaring 
Recente loonslip
Polis overlijdensrisicoverzekering (indien aanwezig)  
Bankafschriften van de afgelopen 3 maanden 
Goed om te weten
 
  • Je kan ervoor kiezen om bankafschriften te ontvangen. Je bent vrij om de periode voor het ontvangen van het bankafschrift zelf te bepalen bijvoorbeeld per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar. Voor het uitdraaien en versturen van de bankafschriften worden er kosten in rekening gebracht. Je kan er ook voor kiezen geen bankafschriften te ontvangen.
    Kosten per bankafschrift
    SRD: SRD 2,50
    USD: USD 0,80
    EUR: EUR 0,50