Mastercard Prepaid Cards​

Welkom bij de Mastercard-experience van de Southern Commercial Bank!

Stap in een wereld van soepele transacties, gemak en financiële vrijheid met het Mastercard-aanbod van de Southern Commercial Bank. We zijn verheugd je te mogen verwelkomen op onze speciale Mastercard-webpagina, waar een wereld aan mogelijkheden binnen handbereik is.

Waarom kies jij voor een Mastercard van de Southern Commercial Bank?

De Southern Commercial Bank introduceert als enige in Suriname de prepaid Mastercard. De prepaid Mastercard is een betaalkaart die tal van voordelen heeft, zoals wereldwijd betaalgemak, de dubbele valutaoptie (USD/SRD) en het koppelen aan de Uni5Pay+ app, waardoor het een praktisch en flexibel financieel hulpmiddel is voor verschillende behoeftes. Deze kaart is niet gekoppeld aan een bankrekening.

Ontdek een reeks Mastercard-producten die door ons zijn ontwikkeld om je financiële ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met het oog op innovatie presenteren wij prepaidkaarten met een verticaal design. Verticale kaarten zijn makkelijker te gebruiken bij contactloze betalingen en bij het insteken in een POS terminal. De verticale oriëntatie maakt het makkelijk om een “tap” beweging te maken voor contactloze betalingen.

Of je nu een frequente reiziger bent die op zoek is naar wereldwijde acceptatie, een slimme shopper die geniet van online aankopen, of een startende onderneming hebt, wij hebben de perfecte Mastercard-oplossing die speciaal voor jou op maat is gemaakt.

Onze kaarten​

Experience life

Shop op je favoriete website, schaf een Spotify of Netflix abonnement aan en koop jouw game pass met de Experience Life kaart. Voor deze kaart zijn de jaarlijkse kosten niet van toepassing en is het 2 jaar geldig.

More life

Voor alle onvergetelijke ervaringen die je wilt beleven! Naast moeiteloos online winkelen en abonnementen afsluiten, kun je met gemak, hotel en auto reserveringen maken en winkelen op jouw favoriete bestemmingen. Geniet van de vrijheid en heb controle over jouw uitgaven, waar je ook gaat.

Micro Purchase

Heb je een kleine Instagram of Facebook shop? Formaliseer jouw bedrijf door je bedrijfsuitgaven te scheiden van je persoonlijke uitgaven met behulp van de Micro Purchase kaart.

T&E Employee Owned

Ben je in vaste dienst? Vraag als werknemer dan de T&E Employee Owned kaart aan. 
Geniet van de vele voordelen van het Mastercard Easy Savings programma waaraan jou kaart automatisch gekoppeld is.

Hoe vraag je een kaart aan? ​

1. Klik op de button hieronder en vul het aanvraagformulier in.

2. Je aanvraag is in behandeling.

3. Je ontvangt per mail een contract die je digitaal moet tekenen.

4. Betaal en haal op.

Hoe werkt het?​

Is dit de eerste keer dat je een prepaid kaart tegen komt? En wil je weten hoe het allemaal in elkaar zit? 

Klik op de button hieronder en kom meer te weten over onze prepaidkaarten.