Uni5Pay+ Merchant Platform

Onze merchants zijn lokale bedrijven, supermarkten, grote en kleine ondernemingen, dienstverlenende organisaties en de Nutsbedrijven SWM, Telesur en EBS. We doen er alles aan om onze merchant een uitstekende klantenservice te bieden en een goed product. Met de UniPay+ merchants app willen we zo bijdragen aan het stimuleren van het digitaal ecosysteem in Suriname.

Voordelen van de Uni5Pay+ Merchant appDiverse acceptatie methodes

1. Mobile Point Of Sale (mPOS)

Een unieke QR-betaalcode op basis van de informatie van het bedrijf. Deze QR-code is uniek voor elke handelaar en met deze code kan de handelaar betalingen accepteren voor zijn bedrijf

2. QR Terminal integration in je Point of Sale Terminal/Kassa

Integreer Uni5Pay+ betalingen in je POS/Kassa systeem, Presenteer de QR code op het klantenscherm van je Point of Sale systeem. Het Point of Sale-systeem berekent automatisch het betalingsbedrag en genereert de QR-code. De klant scant de code en autoriseert de betaling.

3. Integratie op je website

Betalingsacceptatie op je website. Het accepteren van Uni5Pay+ betalingen op je website is mogelijk via de Uni5Pay+ betalingsgateway. Maak verbinding met een lokale gateway en ontvang je geld op je lokale bankrekening.

4. Integratie op je mobiele telefoon

Accepteer Uni5Pay+ betalingen via je mobiele app. Bij de verkoop van goederen of diensten is betaling vóór levering de sleutel. Het ‘pay before’-concept voorkomt valse bestellingen, inefficiënte geldverwerking, beter risicobeheer en meer. Integreer Uni5Pay+ in je app en profiteer van de voordelen.

5. In-App integratie

Integreer de betalingen van je diensten in de Uni5Pay+ app. Je klanten kunnen gewoon inloggen op de Uni5Pay+ app, zich registreren voor je dienst en de betaling in-app doen. Een one-stop-shop voor al hun behoeften.

6. POS Terminal

Het accepteren van UnionPay-kaarten en Uni5Pay⁺ mobiele betalingen is nu beschikbaar met de Uni5Pay⁺ Smart POS. De Uni5Pay⁺ Smart POS is speciaal ontworpen om betalingen met UnionPay Payment Card en Uni5Pay⁺ mobiele betalingen te accepteren.

7. Betaallink applicatie

Accepteer betalingen voor je goederen of diensten zonder dat je een eigen website of app nodig hebt. Wij hebben een webapplicatie ontwikkeld waar jij je klanten kunt beheren, facturen kunt maken en versturen en rapportages kunt genereren voor je eigen administratie.


Onze In-app partners

In de Uni5Pay+ app kunnen gebruikers hun nutsvoorzieningen betalen zoals SWM, EBS en TELESUR