OVER SOUTHERN COMMERCIAL BANK

We. Think. Ahead.

Wie we zijn

De Southern Commercial Bank N.V. is de nieuwe Commerciële Bank van Suriname en is opgezet met het oog op de verbetering van de financiële dienstverlening aan bedrijven en particulieren. Daarnaast is onze bank een innovatieve bank die tal van financiële diensten en producten aanbiedt waaronder spaarrekeningen, beleggingen, verzekeringen, hypotheekleningen en kredieten, overmakingen en andere op maat gesneden financiële oplossingen.

Visie en missie

Visie – We streven ernaar om de moderne fintech bank te worden voor particulieren en ondernemingen die naar uitstekende financiële diensten en producten zoeken.

Missie – Effectief aanbieden van op maat-gesneden financiële uitkomsten om de financiële positie van clienten te verbeteren.

“We think ahead” is het motto van de Southern Commercial Bank. Wij denken graag met u mee aan de toekomst van uw bedrijf of uw carriere en geven u hierbij financiële adviezen om uw doelstellingen te realiseren.

Eigenschappen – Als bank willen wij ons in de navolgende gebieden onderscheiden:

  • Vriendelijke en deskundige dienstverlening: Bij ons staan onze cliënten centraal. Ons getraind personeel staat altijd klaar om u op een klantvriendelijke en professionele wijze te assisteren en te bedienen.
  • Eenvoudige aanvraag en snelle afhandeling: Uw tijd is net zo kostbaar voor u als voor ons. Onze aanvraagformulieren zijn simpel in te vullen en wij zorgen voor een snelle afhandeling. Door bij ons te bankieren stelt u uwzelf in de gelegenheid om gebruik te maken van al onze bankproducten.
  • One-Stop center: Als dienstverlener streven wij ernaar om als een One-Stop center voor u te fungeren. Daarnaast willen wij u de mogelijkheid bieden om uw financiële behoeften op 1 plek te consolideren.

Board of Directors

John Lie Tjauw

CEO

Dhr. Lie Tjauw bevindt zich al jaren in het bankwezen. Afgestudeerde van de TU Delft en gewerkt voor diverse bedrijven in Nederland met ervaring in de IT wereld. 

Regine Yeung

CFO

Mevr. Yeung is vanaf 2011 verbonden met de bank. Ze heeft daarvoor jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt. Met haar ervaring en expertise probeert zij zo een enorme bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen en de groei van haar bank. Verder is zij moeder van twee en is zij hartstikke fanatiek tijdens het badminton spelen. 

Raad van Commissarissen

  • Dhr. Pigot, Cornelis – President
  • Dhr. Bissumbhar, Narpath
  • Dhr. Sandie, Johan
  • Dhr. Dompig, Mark
  • Dhr. Naarendorp, Michael